Kategoridiskussion:Lokaliteter i Danmark

Seneste indlæg: for 14 år siden af Palnatoke

Jeg synes det er en temmelig intetsigende kategoribetegnelse, er det naturlokaliteter, historiske lokaliteter er bare lokaliteter i almindelighed. De sidste er der utallige af ;-)--Lcl 24. mar 2010, 17:48 (CET)

Kategorinavnet anvender åbenbart en specifik betydning af "lokalitet" - en betydning, som det ville være meget rart at få kilder på - med mindre naturligvis betydningen er "hjemmestrikket", i hvilket tilfælde den naturligvis bør undgås. --Palnatoke 3. maj 2010, 20:10 (CEST)Svar
Jeg vil gerne beholde betegnelsen Lokaliteter. Begrebet kan udvides til at dække lokaliteter med lidt eller uden beboelse; fx gårde, strande, skove, søer, høje bakker, ruiner, vind- og vandmøller. --Steen Th 12. jun 2010, 23:34 (CEST)
Dette er en samlekategori; på kommuneniveau er det fortrinlige kategorier, så ikke alle emner der er for begrænsede til en selvstændig kategori, ligger på kommuneroden; synes det er bedre end at lave en masse forskellige kategorier med nogle få artikler i hver. - Nico 21. jun 2010, 17:07 (CEST)
Tilbage til siden »Lokaliteter i Danmark«.