Kategoridiskussion:Runesten i Danmark

Middelalderen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Middelalderen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af middelalderrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Kategori Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Kategori på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Arkæologi og Oldtid Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Arkæologi og Oldtid, et forsøg på at koordinere oprettelsen af arkæologi- og oldtidsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Kategori Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Kategori på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Jessegårdstenen med østermariealfabetet redigér

Stenen mangler på oversigten. Den er omtalt under Østermarie. lix (Skrev 77.215.143.98 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Så er der nok nogen, der har glemt at skrive en artikel om den. --Palnatoke (diskussion) 3. okt 2013, 09:26 (CEST)
Men det kan da klares. Artiklen bliver hurtigt større end stenen. --Palnatoke (diskussion) 3. okt 2013, 09:29 (CEST)
Det ser ud til at være denne sten: http://runer.ku.dk/VisGenstand.aspx?Titel=%C3%98stermarie-alfabetsten -- Mvh PHansen (diskussion) 3. okt 2013, 09:33 (CEST)
Ja. Jeg er gået i gang med at skrive om den, og har i den sammenhæng spurgt på Nationalmuseet om den er udstillet. --Palnatoke (diskussion) 3. okt 2013, 10:37 (CEST)
Så er der en artikel (Østermarie-alfabetstenen). --Palnatoke (diskussion) 3. okt 2013, 11:34 (CEST)
Tilbage til siden »Runesten i Danmark«.