One Piece: Grand Adventure

One Piece: Grand Adventure er et videospil til Sony PlayStation 2 og Nintendo GameCube. I modsætning til andre One Piece videospil, er dette det eneste, der er udviklet specielt til USA. Gameplayet er præcis som One Piece: Grand Battle! Baseret på den populære anime og manga -serie. One Piece: Adventure indeholder flere figurer, niveauer og funktioner, hvoraf nogle var skåret ud af den amerikanske One Piece Grand Battle. Spillet blev også udgivet i Korea, Australien og i både Spanien, England og Danmark i Europa

Adventure mode redigér

Et af de nye funktioner i Grand Adventure er Adventure mode, som giver spilleren mulighed for at sejle gennem Grand Line og besøge forskellige øer fra One Piece-universet, der svarer til The Legend of Zelda: The Wind Waker (selvom i modsætning til The Wind Waker, vil du være i stand til at vælge bestemte "hotspots" og sejle den automatisk). På disse øer, vil figure deltage i kamp mod andre One Piece karakterer, som hvis besejrede kan tilslutte din figurs besætning, eller spille i forskellige mini-spil. I de kampe, får karaktererne experience points og kan gå levels op, hvor spilleren kan level op visse evner til karakteren (HP, angreb, forsvar, osv.).

Der er i alt 24 spilbare figurer. Der er i alt 51 støttekarakterer som spilleren kan vælge ud over deres spilbare karakter. Mens støttekaraktererne ikke er kontrollerbare, er de i stand til at hjælpe spilleren, når de kaldes ud. Der er seks typer af støtte tegn: Dash, Jump, Ride, Recovery, Gun, og Area. Hver type støtte karakter har sine egne fordele og ulemper i kamp. Hver karakter er tildelt støtte karakterer. Hver karakter har mindst én, men ingen af dem har mere end tre. I nogle spillemodes, kan spilleren vælge imellem støttekarakterer, er begrænset til dem, tildeles den specifikke karakter.

Medvirkende redigér

Rolle Stemme
Luffy Bella Hudson
Robin Veronica Taylor
Nami Kerry Williams
Zolo Marc Diraison
Ace Frank Frankson
Sanji David Moo
Chopper Lisa Ortiz
Usopp Jason Anthony Griffith
Red-Haired Shanks Tom Souhrada
Zeff Robert O'Gorman
"Hawk-Eye" Mihawk Wayne Grayson
Smoker Chaser Scottie Ray
Tashigi Priscilla Everett
Nefeltari Vivi Karen Neill
Buggy the Clown David Wills
Captain Kuro Gary Mack
Don Krieg Marc Thompson
Saw-Tooth Arlong David Wills
Wapol Sean Schemmel
Bon Clay Kevin Kolack
Crocodile David Brimmer
Ohm Scottie Ray
Shura Dan Green
Satori Jimmy Zoppi
Gedatz ?
Eneru Wayne Grayson

Eksterne henvisninger redigér