Skabelondiskussion:Infoboks land i olympiske lege

OL Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt OL, et forsøg på at koordinere oprettelsen af OL-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Skabelon Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Skabelon på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Flagstørrelse og proportioner? redigér

Er der en grund til at flaget har proportionerne 2:3 og i øvrigt en fast (og stor) størrelse? --Palnatoke (diskussion) 16. dec 2014, 13:50 (CET)

Oprydning ved konvering til infoboks redigér

Jeg er igang med at konvertere til at bruge

og tjekker alle parametre inden den sættes i drift. Til det har jeg fundet følgende parametre, som kun bliver brugt få gange:

Hvis ingen har indvendinger til det, så fjerner jeg parametrene i den nye udgave og retter skabelonerne til. --Steen Th (diskussion) 22. aug 2017, 21:14 (CEST)

Problemer med visse landes flag redigér

Infoboksen tager ikke hensyn til, om et landenavn slutter med s, så derfor laves der forkerte henvisninger til nogle flagartikler; se f.eks. Mauritius ved OL, hvor der henvises til Mauritiuss flag i stedet for Mauritius' flag.

Problemet kan selvfølgelig løses ved at lave (forkerte) omdirigeringer fra udgaven med dobbelt-s, men det var bedre, hvis infoboksen lavede henvisningerne rigtigt; og jeg kan ikke selv lige gennemskue, hvordan det ændres. Mvh. SorenRK (diskussion) 25. jan 2020, 18:03 (CET)

@SorenRK: Der er en parameter flagtitel, som jeg har indsat i {{Infoboks olympiske lege Mauritius}}. Det er en godt metode til at ordne det. --Steen Th (diskussion) 25. jan 2020, 18:17 (CET)
Tak for hurtig reaktion. Det er jo en lille ting, men ikke desto mindre godt, at det er ordnet. Mvh. SorenRK (diskussion) 25. jan 2020, 18:26 (CET)
@SorenRK: Jeg har rettet scriptet, som danne nøgler til rapporten: Wikipedia:Henvisninger som måske er skrevet forkert/A-Z, så den slags kan fanges. --Steen Th (diskussion) 25. jan 2020, 21:47 (CET)
Tilbage til siden »Infoboks land i olympiske lege«.