Son-Gohan

sister sōn dan

Son-Gohan (孫 悟飯, Son Gohan) er en japansk fiktiv tegneseriefigur fra Dragon Ball-universet. Han er søn af seriens hovedperson, Son Gokū, og optræder for første gang i Dragon Ball i bind 17, En bror til Son Goku.

Cosplay af Son Gohan og Vegeta fra Dragonball-serien

Figurbeskrivelse redigér

Han er søn af Son-Goku og Chichi. Son-Gohan er halv menneske og det gør ham til en mystisk saiyajin, det vil sige at når Son-Gohan bliver rasende vokser hans stryke så meget at han bliver meget stærkere end Son-Goku, for ikke at tale om en nomal saiyajin på hans egen alder. Man for hans styrke at se for første gang i kampen mod Radits (Son-Goku´s bror) hvor Son-Gohan smadrer rumkapslen og giver Radits et meget kraftigt slag i brystkassen og senere i Celle-sagaen bliver Son-Gohan til en Ultra saiyajin, fordi Celle gjorde ham rasende ved at smadre C-16 og det udgjorde nederlaget for Celle. Senere kommer han på Satan City gymnasium og spiller superhelten i byen under navnet 'Den Store Saiyaman'. Han får også en partner Videl som han i fremtiden gifter sig med og får en datter ved navn Pan.

Stemmer. Original Masako Nozawa (både barn og voksen), Engelsk (funimation), stephanie nadolny, (z barn), kyle hebert, (z voksen).

 Spire
Denne artikel om en anime- og/eller mangafigur er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.