Content deleted Content added
→‎Jens Tage Nielsen: Din oplysning om cand.merc eksamen var ikke kildebelagt og blev derfor slettet, den kan genindsættes hvis du finder en kilde
→‎Jens Tage Nielsen: er slettet og husk at enhver ikke kildebelagt oplysning kan slettes "uden videre" (i princippet burde der slet ikke være ikke kildebelagte oplysninger på Wiki)
Linje 323:
I øvrigt forekommer det mig, at en oplysning om kandidateksamen er mere relevant end oplysninger om, hvad man har læst/studeret. --Mogens Jørgensen 4. nov 2019, 13:57 (CET)
 
:Min brugerdiskussion er ikke det rette forum for den slags diskussioner om en specifik artikel, tag det under artiklen, så andre kan bidragese hvad du er utilfreds med og evt. give deres besyv med.
 
Din oplysning om cand.merc eksamen var ikke kildebelagt og blev derfor slettet, den kan genindsættes hvis du finder en kilde. Hvis der ikke er kilder, må man enten bruge den oplysning, der forekommer mest sandsynlig baseret på oplysninger i interviews, dokumentar osv. (det du nedladende kalder "gætteri") eller helt slette alle oplysninger om uddannelse (da ingen af dem er kildebelagte). Generelt skal vi være forsigtige med ikke kildebelagte oplysninger, men i visse artikler på relativt lavt niveau kan de stadig være bedre end ingenting.--[[Bruger:Batmacumba|Batmacumba]] ([[Brugerdiskussion:Batmacumba|diskussion]]) 4. nov 2019, 15:44 (CET)
 
:Jeg har slettet den ikke kildebelagte oplysning om filosofi. Generelt kan enhver ikke kildebelagt oplysning slettes "uden videre" (i princippet burde der slet ikke være ikke kildebelagte oplysninger på Wiki, men da dansk Wiki ikke er så udbygget som Wikier på de store sprog, får de lov at stå i artikler på et lavt niveau indtil disse kan forbedres), så det er ikke noget at brokke sig over.--[[Bruger:Batmacumba|Batmacumba]] ([[Brugerdiskussion:Batmacumba|diskussion]]) 4. nov 2019, 15:55 (CET)