Navarra: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Tags: Mobilredigering Mobilwebredigering Avanceret redigering fra mobil
"På trods af sin størrelse ligger Navarra centralt position, og " fjernes. Størrelsen er ikke relevant for positionen, så det gav ikke mening. Det var ikke relevant for sætningen, og grammatisk gav det ikke mening at skrive "position" til sidst i sætningen, så det gjorde det sværere at læse.
Linje 16:
Som noget særligt for Navarra gælder det, at regionen har ret til at vælge at løsrive sig fra Spanien og gå med i en baskisk [[stat]], såfremt en sådan skulle blive oprettet.
 
Regionen omfatter et areal på 10.391 km² med en [[befolkning]] på 601.874 pr. [[2006]]. Regionen officielle navn er '''Comunidad Foral de Navarra''' (spansk), eller '''Nafarroako Foru Erkidegoa''' (baskisk). De officielle sprog er [[spansk (sprog)|spansk]] og [[baskisk]]. [[Hovedstad|Provinshovedstaden]] er [[Pamplona]] med ca. 196.000 [[indbygger]]e; med [[Forstad|forstæder]] ca. 316.000 indbyggere. På trods af sin størrelse ligger Navarra centralt [[position]], og Navarra var tidligere et selvstændigt [[kongedømme]], [[Kongeriget Navarra]].
 
Under [[Ludvig 16.]] var området [[Frankrig|fransk]].