Diskussion:Generation Identitær: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
afkobling af link ril artikler om fransk GI
→‎Titel: Jeg har nu oprettet en parallel artikel, så denne her handler om dansk GI. Man kan diskutere, om der er DK stof nok til det, men nu har vi i hvert fald en artikel, der kan linkes til de øvrige Wikiers artikel om den internationale bevægelse
Linje 5:
 
::Jeg er ganske klar over, hvad den danske afdeling hedder. Men artiklen handler ikke om den danske organisation, der kun omtales helt kort, men om bevægelsen. Dermed er den parallel til de øvrige Wikiers artikler om den identitære bevægelse. Det fornuftige ville være at flytte denne artikel, og så evt. oprette en om dansk IG, hvis nogen på et tidspunkt er interesseret i at skrive en sådan artikel.--[[Bruger:Batmacumba|Batmacumba]] ([[Brugerdiskussion:Batmacumba|diskussion]]) 27. jun 2019, 13:34 (CEST)
 
::Jeg har nu oprettet en parallel artikel, så denne her handler om dansk GI. Man kan diskutere, om der er DK stof nok til det, men nu har vi i hvert fald en artikel, der kan linkes til de øvrige Wikiers artikel om den internationale bevægelse.--[[Bruger:Batmacumba|Batmacumba]] ([[Brugerdiskussion:Batmacumba|diskussion]]) 21. maj 2020, 15:28 (CEST)
 
== Terminologi ==
Tilbage til siden »Generation Identitær«.