Ansager: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
ændre angivelse af koordinater i infoboks *** erstatter eksisterende tekst ***
→‎Faciliteter: www.fdf.dk/ansager
Linje 46:
Ansager Skole har 198 elever, fordelt på 0.-9. klassetrin, hovedsagelig i ét spor. Skolen blev i [[2003]] ombygget, så den er delt i to afdelinger: 0-4. klasse og 5.-9. klasse.<ref>[http://ansager-skole.skoleporten.dk/sp/ Ansager Skole]</ref> Børnehaven Naturligvis har 47 børn og 8 ansatte.<ref>[http://www.boernehaverneinordoest.vardekommune.dk/boernehaven-naturligvis/om-naturligvis.aspx Børnehaven Naturligvis: Om Naturligvis]</ref>
 
Skovlund-Ansager Hallen ligger i Ansagers nordvestlige udkant, kun 4 km fra [[Skovlund]]. Hallen er på 44 x 24 meter og har plads til 500 tilskuere under opvisninger eller 800 personer ved borde. Desuden findes en multihal og et mødelokale til 60 personer.<ref>[http://sa-hallen.dk/om-hallen Skovlund-Ansager Hallen: Om hallen]</ref> Ansager Idrætsforening ([[Ansager IF]]) tilbyder [[fodbold]], [[håndbold]], [[badminton]] og [[gymnastik]]. Børne- og ungdomsorganisationen FDF har en aktiv kreds med kredshus i byen.
 
Ansager Musik Hotel fik 7 nye værelser på 1. sal i [[2017]]. Byen har [[Dagli'Brugsen|Dagli'Brugs]], [[købmand]], [[kro]], [[pizzaria]], [[catering]], [[plejecenter]], lægehus og [[dyrehospital]].