Bruger:Technojazz/Arbejdsområder: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Ny side: Senere tilføjelser har været en blanding af større eller mindre (oftest mindre) tilføjelser og rettelser (også bare sprogbrug/læsevenlighed/stavefejl osv.) samt oprettelse af enkel...
 
mNo edit summary
Linje 1:
Mit første bidrag d. 21. marts 2009 var på [[Kanonbåden Øresund]] i forbindelse med, at jeg havde hjulpet en amerikaner med slægtsforskning på en af hans danske forfædre, Reinhardt, som havde været værnepligtig ombord på
Senere tilføjelser har været en blanding af større eller mindre (oftest mindre) tilføjelser og rettelser (også bare sprogbrug/læsevenlighed/stavefejl osv.) samt oprettelse af enkelte nye sider samt et par oversættelser. Fokus er primært emner jeg har interesseret mig for og/eller har en forbindelse til, fx slægtshistorisk, lokalhistorie og lign., men kan være alt andet jeg falder over.
denne kanonbåd. Jeg læste bl.a. kanonbådens logbøger, så tegninger og meget mere på Rigsarkivet, og tænkte jeg da kunne tilføje lidt info på Wikipedia også.
 
SenereLaaaaang tid har jeg været inaktiv på grund andre gøremål i kategorierne ''job'' - ''børn'' - ''hus'', men mine senere tilføjelser har været en blanding af større eller mindre (oftest mindre) tilføjelser og rettelser (også bare sprogbrug/læsevenlighed/stavefejl osv.) samt oprettelse af enkelte nye sider samt et par oversættelser. Fokus er primært emner jeg har interesseret mig for og/eller har en forbindelse til, fx slægtshistorisk, lokalhistorie og lign., men kan være alt andet jeg falder over.
 
Jeg er ligeledes aktiv med ovenstående på AarhusWiki under Aarhus Stadsarkiv, som benytter tilsvarende software som Wikipedia, men som ellers ikke har noget med Wikipedia at gøre.