Danmarks nationale cykelruter: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Linje 28:
* [https://cycle.travel/map?lat=55.0609&lon=10.374&zoom=15 cycle.travel]. Cykelnavigationsside lavet af en fremtrædende figur i OSM miljøet. Vægter veje og stier der er del af skiltede cykelruter højere end andre og kan således bruges til at beregne egne dags etaper, detours og lign.
* [https://www.naviki.org Naviki] Tyskudviklet cykelnavigation med både hjemmeside og apps og som kan beregne cykelture til adskillige formål. Man ser her ikke direkte cykelruterne, men det er tydeligt at de ved ruteberegning vægtes højere.
* [[:en:OsmAnd|OsmAnd]]. Opensource App til [[Google Android|Android]] & [[Iphone]] med navigation til både biler, cykler og fodgængere og et væld af funktioner. Mulighed for at få vist cykelruter som et ekstra lag på kortet.
* [https://www.viewranger.com Viewranger] App der findes til både Android og iOS. OpenCycleMap kan vælges som baggrundskort.
* [[Garmin]] Det står enhver der har lyst frit for at [https://wiki.openstreetmap.org/wiki/OSM_Map_On_Garmin fremstille OSM-baserede kort til sin Garmin GPS] eller hente færdige fra f.eks. [https://openmtbmap.org/velomaporg/ Velomap].