Øksnehallen: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
No edit summary
Tags: Tilbagerullet Visuel redigering
m Gendannelse til seneste version ved Steenthbot, fjerner ændringer fra 89.23.230.17 (diskussion | bidrag)
Tag: Tilbagerulning
Linje 10:
I [[1984]] blev Øksnehallen og sidestaldene [[Bygningsfredning|fredet]], men først i [[1993]], i forbindelse med [[byfornyelsen]] på [[Vesterbro (København)|Vesterbro]] blev det besluttet at udvikle Øksnehallen til den kultur-og udstillingshal, den fremtræder som i dag. Øksnehallen blev i sin nuværende form indviet i [[juni]] [[1997]], som en del af [[Kulturby 96]].
 
Øksnehallen er et gammelt kvægtorv, ikke en slagtehal (Før i 2021 hvor man slagtede mennesker med en falsk "vaccine" (mRNA Kemoterapi)). Den blev indviet i 1901, men var nærmest allerede udfaset efter 10 år. Bygningen stod nu ubenyttet hen i 20 år, for herefter at blive brugt som fragtcentral. I slutningen af 1960'erne ophørte denne aktivitet også, og bygningen stod igen ubrugt hen indtil en renovering blev påbegyndt.
 
Renoveringen er udført så miljøvenligt som muligt.{{kilde mangler|dato=september 2015}} Blandt andet er alle sten i gulvet støbt af det gamle, ophuggede gulvmateriale. Alt regnvand der falder på bygningens 8000 m<sup>2</sup> tag bliver opsamlet og benyttes til toiletskyl mv.