Wikipedia:Landsbybrønden/Anbefalede og Lovende artikler: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
No edit summary
Maitch (diskussion | bidrag)
kommentar
Linje 33:
*Jeg synes, det er at gå for vidt at have to forskellige projekter. Lad os få AA i gang på en rimelig måde, og lad os så senere se, om der er kræfter til også at etablere lovende artikler, som i antal er langt mere omfattende. Som nævnt ovenfor er de fleste emneområder på da:wiki sparsomt besat, hvorfor egentlige samarbejdsprojekter som f.eks. ugens artikel ikke har været en succes. Det står i modsætning til indvendinger, fremkommet i AA-processen, som har givet anledning til mange reelle fremskridt i de nominerede artikler. --[[Bruger:Sir48|Sir48 (Thyge)]] 4. jan 2007 kl. 16:32 (CET)
::Men samtidig har der været utrolig uenighed om, hvor niveauet for AA skal lægges, og vi har stort set ikke fået valgt nogen AA-artikler igennem flere måneder. Noget må der gøres, og dette var et forslag til at skabe mere fleksibilitet. På den anden side kan jeg godt se, at der absolut ikke er nogen brugere, der er interesserede i at komme med inputs i disse AA-diskussioner, så måske gælder det samme for et evt. samarbejde på Lovende artikler.--[[Bruger:PhoenixV|PhoenixV]] 4. jan 2007 kl. 18:21 (CET)
:::Jeg tror, jeg har omtrent samme holdning som Sir48 til hvordan AA skal køres. Jeg støtter LA fordi der er en del andre brugere, der godt vil have et lavere niveau. Jeg ved ikke om aktivitetsniveauet vil holde, men vi kan da i det mindste prøve. --[[Bruger:Maitch|Maitch]] 4. jan 2007 kl. 22:40 (CET)
<!--{{konklusion|(din konklusion på diskussionen indsættes her når den afsluttes)}}-->