Content deleted Content added
m Gendannelse til seneste version ved Pinnerup, fjerner ændringer fra 82.221.44.25 (bidrag)
m Robot: Automated text replacement (-Mors +Mors)
Linje 6:
==Lidt om mig selv==
* Jeg hedder Rasmus Underbjerg Pinnerup og er 27 år.
* Jeg kommer oprindeligt fra [[Mors (ø)|Mors]], hvor jeg voksede op i [[Nykøbing Mors]], gik på Dueholmskolen og efterfølgende tog en sproglig studentereksamen på Morsø Gymnasium. I perioden [[1999]]-[[2005]] boede jeg i [[Århus]], først på Ravnsbjergkollegiet og sidenhen på Parkkollegiet, medens jeg studerede [[religionsvidenskab]], [[sanskrit]] og en lang række uddøde sprog på [[Aarhus Universitet]], hvilket indbragte mig en [[bachelor]]grad i de to førstnævnte og dertil det løse. I [[juli]] [[2005]] flyttede jeg sammen med to venner ind i det lille kollektiv ''Det Gode Liv'' på [[Ny Tøjhusgrunden]], [[Islands Brygge (område)]] i [[København]].
* Skoleåret '05-'06 brugte jeg på at tage [[GSK]]-kurser i kemi, fysik og matematik på de fornødne niveauer, og i efteråret '06 startede jeg da på mit nye studium, nemlig [[lægevidenskab]] på [[Københavns Universitet]].
* Mine interesser falder i høj grad sammen med mine studier, men dertil interesserer jeg mig meget for [[neurologi]], [[lingvistik]] (særligt [[fonetik]], [[typologi og universalier]] samt [[morfologi]]), [[semitisk]] og [[indoeuropæisk]] [[filologi]], [[filosofi]], ånds- og [[kulturhistorie]], [[modkultur]], [[unicode]] og diverse andet.