TEKNIQ Installationsbranchen: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m {{hejmor}} - skrevet af udviklingskonsulenten i TEKNIQ
m formattering - væk med reklamen
Linje 1:
'''TEKNIQ - Installatørernes Organisation''', grundlagt [[2002]], er en erhvervs- og [[arbejdsgiverforening]], der organiserer ca. 3.000 [[virksomheder]] inden for installation af [[el]], [[vvs]] og ventilation.
{{hejmor}}
TEKNIQ Installatørernes Organisation (kaldes normalt blot TEKNIQ)er en erhvervs- og arbejdsgiverforening, hvis medlemmer er alle typer af installationsvirksomheder inden for el, VVS og Ventilation - fra små enmandsvirksomheder til store virksomheder med op til flere tusinde medarbejdere.
TEKNIQ blev etableret 1/1 2002 som en overbygning på ELFO (El-installatørernes organisation) og Dansk VVS. Navnet var tænkt som en beskrivelse af faget (teknik) og med et afsluttende Q som indikator for Quality - kvalitet.
 
TEKNIQ blev etableret 1/1 2002 som en overbygning på [[ELFO]] (El-installatørernes organisation) og [[Dansk VVS]]. NavnetOrganisationen varer tænkt som en beskrivelsemedlem af faget[[Dansk (teknik)Arbejdsgiverforening]]. ogHovedkontoret meder etplaceret afsluttende Q som indikator for Quality -i kvalitet[[Glostrup]].
TEKNIQ er en del af Dansk Arbejdsgiverforening, den 5.-største organisation og den næststørste aktør i byggebranchen. TEKNIQ har omkring 3000 virksomheder som medlem,som tilsammen beskæftiger op mod 40.000 personer.
 
==Eksterne henvisninger==
TEKNIQ har hovedkontor i Glostrup ved København og et kontor i Århus.
* [http://www.tekniq.dk TEKNIQ's hjemmeside]
 
[[Kategori:Erhvervsliv]]
Eksterne Links:
http://www.tekniq.dk