Scout Academy: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
No edit summary
kat
Linje 1:
Målet med '''Scout Academy''' er at gøre en forskel for unge, og vise hvad ”morgendagens ledere” har at byde på. Den vil udvikle og synliggøre deltagernes personlige kompetencer og samtidig demonstrere vores handlekraft igennem en stribe af konkrete projekter, udviklet og gennemført af deltagerne.
==Scout Academy==
Målet med Scout Academy er at gøre en forskel for unge, og vise hvad ”morgendagens ledere” har at byde på. Den vil udvikle og synliggøre deltagernes personlige kompetencer og samtidig demonstrere vores handlekraft igennem en stribe af konkrete projekter, udviklet og gennemført af deltagerne.
 
==Historie==
Som spejder har man lært og haft efring med en masse kompertencerkompetencer. Man har igennem leder kurser lært om sig selv. Man har lært at arbejde i grupper og lært om planlægning og afholding af arrangementer.
Der var en ledergruppe på korps plan som fik idéen til at skabe en uddannelse, som tog udgang punkt i de ledelses formerne vi kender fra spejder verden. Deres ide var at deltagerne skulle ende op med et kompertence bevis som skulle kunne bruges ved fremtidige jobsamtaler. samtidig skulle uddannelsen give mulighed for at spejderne[[spejder]]ne i [[Danmark]] kunne blive mere set.
 
Det første Scout Academy blev afholdt i foråret 2006 og sluttet samme år i efteråret.
Line 20 ⟶ 19:
[http://www.nrgaard.dk/nrgaard/linjer/scoutacademy.html]
[http://scoutacademy.dk/]
 
[[Kategori:Uddannelse]]
[[Kategori:Spejder]]