Professor X: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
SieBot (diskussion | bidrag)
m wiki
Linje 1:
'''Professor Charles Francis Xavier''' eller blot '''Professor X''' er en fiktiv person fra [[X-Men]], som er overhoved for [[Xavier institutetInstitutet]]. Der oplærer han andre mutanter[[mutant]]er sammen med sine 2 første elever [[Jean Grey]] og [[Cyclops (tegneserie)|Cyclops]] (Scott Summers) til, at kontrolerekontrollere deres evner. Xavier prøver, i modsætning til [[Magneto]], at gøre mutanter til retfærdighedsgører[[retfærdig]]hedsgørere.
{{wikificering}}
Professor Charles Francis Xavier er overhoved for Xavier institutet. Der oplærer han andre mutanter sammen med sine 2 første elever [[Jean Grey]] og [[Cyclops (tegneserie)|Cyclops]] (Scott Summers)til, at kontrolere deres evner. Xavier prøver, i modsætning til [[Magneto]], at gøre mutanter til retfærdighedsgører.
 
Xavier har den specielle evne, at han kan læse, kontrolerekontrollere og slette folks [[hukommelse]]. Xavier er en af de stærkeste mutanter, der lever på [[Jorden]]. Og for at forøge hans evne har han [[Cerebro]] - en gigantisk [[maskine]], Magneto hjalp ham med at bygge. Den gør det muligt for Xavier, at finde mutanter på hele Jorden.
 
Xavier er et [[geni]] i [[videnskab]] og er en af de førende forskere[[forsker]]e inden for [[genetik]], mutation og psykiske krafterkræfter.
Xavier har også en søn, der hedder Lucas med hans førhenværende kone.
 
[[kategori:Tegneseriefigurer]]