Angora by Night: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m Angora By Night flyttet til Angora by Night: rigtige navn
Tilføjelse af forårs sæsonen
Linje 1:
'''''Angora by Night''''' er et [[danmark|dansk]] night talkshow satireprogram, der havde premiere den [[17. september]] [[2007]] og bliver sendt på [[tv-kanal]]en [[DR2]]. Der forventes at blive vist 20 episoder gennem 10 uger, og hver udsendelse varer ca. 20 minutter.
==Efterårs sæson==
 
De medvirkende er [[Simon Kvamm]], [[Esben Pretzmann]] og [[Rune Tolsgaard]]. Programmets ramme er ligesom gutternes tidligere program, [[Drengene fra Angora]] fra [[2004]], et tv-studie med dem selv som skiftevise studieværter. [[Esben Pretzmann|Pretzmann]] er vært om mandagen, [[Simon Kvamm| Kvamm]] om tirsdagen og [[Rune Tolsgaard|Tolsgaard]] om onsdagen. Hver aften får de besøg af specielle gæster som for eksempel den autodidakte bøddel Philip og hans forsøgsperson Michael eller Flemming H og hans dystre forfølger Zefyr.
 
Linje 12:
*Raporteren [[Knud Erik]] med sine forholdsvis kedelige rapporter.
*[[Kasper Schmeichel]], som ikke rigtig er Kasper Schmeichel.
 
==Forårs sæson==
Programmet sendes kun en gang om ugen i modsætning til efterårs sæsonen der sendte 4 gange om ugen. Forårs sæsonen har et nyt studie - en stue. Simon Kvamm fungere som vært med to faste gæster der har optrådt i løbet af efteråret. Der er igen en række indslag med både kendte og nye personligheder. Som noget nyt er der også musikvideoer med - formen i programmet er en blanding af efterårs sæsonen af ''Angora By Night'' og ''Drengene fra Angora''.
 
== Eksterne kilder/henvisninger ==
* [http://www.dr.dk/dr2/angora/ Angora by Night] - officiel side på [[Danmarks Radio|DR]]'s hjemmeside.