Venner (sitcom): Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Linje 28:
*[[Phoebe Buffay|Phoebe Buffay-Hannigan]] - spillet af [[Lisa Kudrow]]. Phoebe er en excentrisk massør og musiker. Lisa har været nomineret til en [[Emmy]] 6 gange, for sin rolle som Phoebe, og hun vandt en i [[1998]] for 4. sæson.
*[[Joey Tribbiani|Joseph "Joey" Francis Tribbiani]] - spillet af [[Matt LeBlanc]]. Joey er en kvindeglad og kæmpende skuespiller, der bliver kendt for sin rolle i Horton-sagaen som Dr. Drake Remorey. Matt har været nomineret til en [[Emmy]] 3 gange, men har aldrig vundet.
*[[Chandler Bing|Chandler Muriel Bing]] - spillet af [[Matthew Perry]]. Chandler er chef i statisk analyse og datakonfiguration for et kæmpe stort multinationalt firma. Han bliver senere junior-tekstforfatter i et reklamebureau. Matthew var nomineret til en [[Emmy]] i [[2002]], men vandt ikke.
*[[Ross Geller|Ross Eustace Geller]] - spillet af [[David Schwimmer]]. Ross er Monicas storebror og palæontolog. Han arbejder på et museum for forhistorie, og bliver senere professor i palæontologi ved [[New York University]]. David var nomineret til en [[Emmy]] i [[1995]], men vandt ikke.