Terkel i knibe (film): Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
No edit summary
No edit summary
Linje 40:
Om onsdagen skal de på telttur i [[Degnemosen]] med Gunnar. Mærkeligt nok står der en dødstrussel i Terkels kontaktbog – selvom Sten og Saki vil være hans venner. Terkel går med til at de skal sidde sammen i [[bus]]sen og vender Jason ryggen. Jason bliver indebrændt over Terkels opførsel og siger det til ham ude på lejrpladsen. Alligevel vælger Terkel at sove i telt med Sten og Saki frem for med Jason. Jason føler sig alene. Da Johanna er kold og afvisende overfor ham, bliver han straks helt vild med hende, og de bliver kærester.
 
Om aftenen finder Terkel et dødt dyr i sin [[sovepose]] og bliver bange. Rædslen vokser, da han får en sms med teksten ’du skal dø!’. Sms’en kommer fra Jasons [[mobiltelefon]]. Terkel styrter over til Gunnars telt, og de går lidt ud i [[skov]]en, hvor Terkel fortæller hele historien. Imens hører Jason, hvad der er sket fra Sten og Saki. Jason har lånt sin [[telefon]] til Gunnar. Ude i skoven har Gunnar trukket en kniv frem og vil dræbe Terkel, fordi han dræbte den edderkop, som han satte sig på, første gang han mødte Gunnar. Terkel flygter gennem skoven, og møder sin Onkel Stewart kørende gennem skoven på hans scooter. Trods, skrigene om hjælp kører han bare videre, og Terkel må flygte længere ind i skoven. Men Gunnar indhenter ham til sidst, og skal til at stikke ham ned, men Jason kommer ham til hjælp – endelig får han gavn af sit jernrør. Kampen bølger frem og tilbage og drengene har svært ved at få bugt med Gunnar, men lige da Gunnar skal til at slagte dem endeligt, bliver han spiddet gennem hovedet af jernrøret, som han selv havde sparket op i luften. Nu ender alt godt da Terkel og Jason atter bliver bedste venner, og Jason og Johanna er kærester.
 
Gennem hele historien er 70’er-hippien Arne fortælleren, der dukker op i forskellige biroller, som blandt andet musiklærer, kioskindehaver og kioskindehaver[[Leatherface]].
{{endspoiler}}