The Blues Brothers: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m Oprydning i indledningen; fjerner link til enwiki; fjerner subjektivt/irrelevant afsnit om kopibands (artiklen handler om filmen); fjerner irrelevant se også-afsnit
Jeg mener overhovedet ikke det om BBSS er subjektivt, derfor er det kommet tilbage.
Linje 13:
 
Musikstilen i showene udviklede sig ret hurtigt i retning af Rhythm 'n' Blues, selvom John Belushi egentlig var en hardcore rocker på det tidspunkt. Senere skulle det vise sig, at han faktisk havde talent for den på samme tid energiske og soulfulde stil, som den kommer til udtryk i den musik, er det bærende element filmen.
 
== Danske Kopibands ==
 
 
[http://bbss.dk Blues Brothers Souvenir Show] (også kendt som BBSS) er et odenseansk kopi band, som i over 20 år har spillet både i ind og udland, de har spillet på plænen i Tivoli flere gange, og har i mere end 2 årtier spillet julekoncert i Odense på diverse populære spillesteder.
BBSS kommer fra Odense og har spillet over 100 koncerter i hjembyen, og i alt over 300 koncerter forskellige steder.
Oprindeligt skulle de kun have spillet en koncert på det nu nedlagte Hansens Værtshus, men succesen var så stor at de blev ved og stadig bliver ved.
Gæsteoptrædener ved julekoncerterne er blevet en tradition, og store navne, som Peter Belli, Kim Larsen, Zididada, og Søren Sko har alle været en tur inde på scenen
 
 
== Filmens tilblivelse ==