Extreme Championship Wrestling (WWE): Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
No edit summary
intro omskrevet + brand
Linje 1:
[[Billede:ECW at Milan, Italy.jpg|300px|thumb|[[Rob Van Dam]] i ''ECW''-ringen]]
'''ECW''' er ét af [[World Wrestling Entertainment]]s tre brands og er baseret på den forhenværende wrestlingorganisation [[Extreme Championship Wrestling]], der eksisterede fra 1992 til 2001. ECW har et ugentligt tv-program på den amerikanske tv-station [[Sci Fi]], hvor ECW-wrestlere har optrådt siden showets debut 13. juni 2006 hver tirsdag (showet optages dog oftes i forbindelse med optagelsen af enten [[RAW]] eller [[SmackDown]] og sendes ikke live).
'''ECW''' (Extreme Championship Wrestling) er et af de 3 brands som er i WWE ([[World Wrestling Entertainment]]). De andre Brands er [[Raw]] og [[Smackdown]]. Hver Brand har 40-50 Wrestlers. Også kaldt Superstars, men ECW har Ca. 25 Wrestlers. ECW show er Tirsdag aften og hver uge er det et nyt sted. Hvert Brand har sin(e) Champions(Mestre). ECW er efterfølgeren til det oprindelige firma, [[Extreme Championship Wrestling]].
 
På ECW-brandet er der skrevet kontrakt med nogle af [[WWE]]'s mest populære (og upopulære) wrestlere, heriblandt [[Jack Swagger]], [[Christian]], [[Finlay]] og [[Mark Henry]]. [[Theodore Long]] er i øjeblikket showets administrende direktør, og showet bliver kommenteret af [[Todd Grisham]] og [[Matt Striker]].
 
[[Matt Hardy]]: ECW World Champion (Extreme Championship Wrestling Mester)
 
== Titler ==
 
ECW-brandet råder kun over én af World Wrestling Entertainments ni titler:
Her er ECW Superstars.
 
* [[ECW Championship]]
 
Selvom [[ECW Championship]] i [[Extreme Championship Wrestling]] var anerkendt som en ægte VM-titel, har titlen ikke opnået samme status i [[World Wrestling Entertainment]], da organisationen i forvejen allerede har to VM-titler ([[WWE Championship]] og [[WWE]]'s [[World Heavyweight Championship]]).
*Armando Estrada (General Manager)
 
*[[Balls Mahoney]]
== Se også ==
*[[Nelson Frazier|Big Daddy V]]
 
*Boogeyman
* [[BrookeSmackDown]]
* [[WWE]]
*Elijah Burke
* [[Joey StylesRAW]]
*John Morrison
*Kelly Kelly
*Kevin Thorn
*Layla
*[[Matt Hardy]]
*Matt Striker
*Nunzio
*[[Stevie Richards]]
*Tazz
*The Miz
*[[Tommy Dreamer]]
 
[[Kategori:Wrestling]]
 
[[de:Extreme Championship Wrestling]]
[[en:Extreme Championship Wrestling (WWE)]]
[[es:Extreme Championship Wrestling]]
[[fi:ECW]]