Content deleted Content added
m →‎Rollback: Lækkert.
No edit summary
Linje 222:
::::Efter endnu en opfordring (fra Casper) har jeg flyttet bøjningslæren til dens forskellige, nyoprettede artikler. Det skal dog naturligvis pudses noget, så at der bliver nogen oplysninger tilbage i hovedartiklen og det er i det hele taget ikke et færdigt stykke arbejde. Ville du gøre mig den tjeneste at kigge på islandskartiklen som den nu ser ud og så tjekke de uddybende artikler. Mens du er i færd med det (jeg har bedt Casper om det samme, men for en sikkerheds skyld, der er mange som kommer med venlige kommentarer men få som føjer noget til) kunne du oversætte morfologitabellernes engels til dansk. Du studerer ja engelsk, ikke sandt, så det skulle være let og hurtigt. På forhånd tak og alt det bedste. [[Bruger:Io|Io]] 30. maj 2009, 18:52 (CEST)
:::::Ups! Jeg mente fonetiktabellernes engelsk. Bedste hilsener. [[Bruger:Io|Io]] 30. maj 2009, 21:42 (CEST)
 
'''Ekki vil ég kenna þér siði'''. Når islandskartiklen og underartikler er færdige, vil du forstå den sætning. Jeg er for tiden ude af billedet. Men almindeligvis svarer man på spørgsmål, og mine spørgsmål er, sammensurret í ét:
 
Kunne du kigge på, hvad du synes om splittelsen, og da du ja studerer sprog (ja, godt nok, det er engelsk, som ikke er et typisk sprog, jeg irriterer venner gerne ved at betegne engelsk som et kreolsprog) så du er kompetent til at fælde den dom: Hvad skulle blive det næste, hvad mangler eller fejler, og måske først og fremmest, hvad ønsker en dansk læser, der interesser sig for sprog? Jeg gætter, at en sprogentusiast ville have så meget som muligt. Men hvad sømmer sig for en Wikipediaartikel? Hvor vidt skal man gå? Alt det bedste [[Bruger:Io|Io]] 12. jun 2009, 21:19 (CEST)
 
== Rollback ==