Content deleted Content added
Begrundelse for at fjerne nogle planlagte motorvejsstrækninger
En svær diskussion på generelt plan
Linje 47:
== Planlagte motorveje ==
Som du kan se, har jeg fjernet nogle strækninger i de infobokse, du har tilføjet til motorvejsartiklerne. Der har før været tilføjet tekst om motorveje på et noget tidligt tidspunkt, hvilket ofte er blevet fjernet. Jeg synes, at man i visse tilfælde kan skrive om en strækning, allerede mens det kun er et forslag, men det er så vigtigt, at det bliver formuleret korrekt og med kilder. Og derfor mener jeg ikke, at f.eks. motorvejen mellem Herning og Holstebro hører hjemme i en infoboks. Indtil videre er der vel kun politisk flertal for at lave en forundersøgelse for at vurdere behovet for en VVM-undersøgelse.[http://www.trm.dk/graphics/Synkron-Library/trafikministeriet/Publikationer/2009/En_groen_%20transportpolitik.pdf] --[[Bruger:Qw345|Qw345]] 3. aug 2009, 19:34 (CEST)
:Kopierer lige dit indlæg fra [[Brugerdiskussion:Qw345]], så vi har samling på det: "Hej Qw345. Jeg tog blot samtlige projekter der er på Vejdirektoratets hjemmeside: http://www.vejdirektoratet.dk/dokument.asp?page=document&objno=74603. I pressen har der jo også været ideer om fx Kattegatforbindelse, Hærvejsmotorvej og motorvej fra Herning via Billund til Vejen, men da disse ikke figurerer på VD's hjemmeside, valgte jeg at udelukke disse. Desuden er der også enten lavet en VVM-redegørelse (3. limfjordsforbindelse), eller igangsat en (Århus-Hanstholm + Herning-Holstebro), for de strækninger du slettede. [[Bruger:Kalaha|<font color="red">ka</font>]][[Brugerdiskussion:Kalaha|<font color="green">la</font>]][[Speciel:Bidrag/Kalaha|<font color="blue">ha</font>]] 4. aug 2009, 15:44 (CEST)"
::Det er en svær diskussion at tage generelt om, hvornår en strækning bliver faktuel nok til at nævnes i en infoboks. For de konkrete strækninger bruger vejdirektoratet ordet "planlægger", du har brugt "planlagt". Og for flere af projekterne har vejdirektoratet udarbejdet flere løsninger. Jeg har jo også kun fjernet nogle af de ikke byggede strækninger. Hvis vi skal komme det nærmere, tror jeg, at vi skal diskutere det på de enkelte strækningers diskussionsside. --[[Bruger:Qw345|Qw345]] 4. aug 2009, 22:16 (CEST)