Grey Goose: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m Ny side: Grey Goose er en kvalitets vodka, som er produceret i Frankring. Den er ikke så udbredt i Danmark, men kan købes over diverse netshops. (Prisen svinger, men godt 400,- pr. 1L flaske). Den...
 
mNo edit summary
Linje 1:
Grey Goose er en kvalitets vodka, som er produceret i Frankring. Den er ikke så udbredt i Danmark, men kan købes over diverse netshops. (Prisen svinger, men godt 400,- pr. 1L flaske). Den har en ren og mild smag.
 
 
Grey Goose er blevet nævnt i flere sangtekster. Som Nik & Jay skriver: "Jeg er tipsy, men ikke fuld, så hæld lidt Grey Goose i min Red Bull". Derudover har T.I, Flo-Rida, Young Jeezy og mange andre kunstnere også nævnt netop denne vodka.
'''Grey Goose''' er en kvalitets vodka, som er produceret i Frankring. Den er ikke så udbredt i Danmark, men kan købes over diverse netshops. (Prisen svinger, men godt 400,- pr. 1L flaske). Den har en ren og mild smag.
 
'''Grey Goose''' er blevet nævnt i flere sangtekster. Som [[Nik & Jay]] bl.a. skriver: "Jeg er tipsy, men ikke fuld, så hæld lidt ''Grey Goose'' i min Red Bull". Derudover har T.I, Flo-Rida, Young Jeezy og mange andre kunstnere også nævnt netop denne vodka.