Content deleted Content added
Linje 80:
::Tak for oplysningen, nu bliver jeg lokket til at skrive længere artikler, så de bliver fede på din brugerside ;-) --[[Bruger:Masz|<font color="green">Masz</font>]] ([[Brugerdiskussion:Masz|<font color="blue">☎</font>]]) 26. sep 2009, 08:46 (CEST)
:::Kan du ikke finde ud af, hvordan vi kan få en statistik over søgte artikler om Litauen. Jeg prøvede de der link som [[Bruger:Metalindustrien|Metalindustrien A/S]] forslog [[Brugerdiskussion:Masz#Lidt af hvert|her]]. De giver i virkeligheden ikke et brugbart svar på hvad der bliver søgt på.<br>Jeg synes der er 2 grunde til at prioritere artikler: 1. vigtighed (historisk eller anden betydning) 2. hvad der søges på. Hvis vi havde en statistik over søgte emner ville det hjælpe med at prioritere.<br>Samtidigt kunne jeg tænke mig et link på [[Wikipedia:WikiProjekt Litauen]] der lister alle artikler i projektet. Det ville give mulighed for at holde "udkig" efter hvilke artikler der bør udbygges.--[[Bruger:PerV|mvh Per (PerV)]] 26. sep 2009, 09:34 (CEST)
 
== Artiklen om Kommunisme er helt gal ==
 
Tak for din indsats. Du har ret, jeg er helt enig med dig.
Jeg har slettet de værste og helt svinske påstande - hvor der ikke var anvendt så meget som én eneste kilde, bl.a. at kommunismen skulle have myrdet 100 millioner mennesker; 65 mio i Kina og 20 mio i Sovjet. Den slags påstande kræver rigtig skarpe kilder! Men artiklen trænger stadig til flere rettelser og tilføjelser og jeg håber at nogen vil gøre sig umage med dig - og så forsøge at skabe en neutral artiklen denne gang, i modsætning til den nuværende, der egentlig kun er skrevet imod kommunisme. [[Bruger:Otuzniak|Anders]] 27. sep 2009, 23:27 (CEST)