Star Trek (film fra 2009): Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
SieBot (diskussion | bidrag)
No edit summary
Linje 53:
== Baggrund/produktion ==
Filmen er blandt andet indspillet på [[Island]] pga. vulkanlandskabet, hvilket er nyt idet alle tidligere film er indspillet i USA.<ref>[http://ekstrabladet.dk/flash/filmogtv/film/article191721.ece ''Den næste Star Trek-film ventes klar i 2008, og angiveligt bliver det med Ocean's-skuespilleren Matt Damon i en hovedrolle'' - Ekstrabladet, 2. juli 2007]</ref>
 
== Markedsføring i Danmark ==
Filmen blev i sommeren 2009 markedsført en del bredere end de seneste par star trek film, som primært blev markedsført til den del af publikum som allerede var fans. Burger kæden [[Burger King]] lancerede en stor kampagne med legetøj og talende figure i børnemenuerne, samt plakater i restauranterne. Telia havde også sørget for at brande en vifte af deres mest poppulære mobiler med star trek logoer,baggrundsbilleder mv. som blev marekedsført med store plakater ved busstoppesteder landet over.
 
 
Ifølge Leonard Nimoy forventes filmen at komme til at koste 150 millioner US-dollars at producere, hvilket vil gøre den til den dyreste Star Trek film hidtil.