Kasper Fuhr Christensen: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
No edit summary
Ny side: Kasper Fuhr Christensen (Født 14. September 1988) er en dansk byrådspolitiker. Kasper er formand for Randers afdelingen af Socialistisk Folkeparti og var til kommunalvalget i 2009 sam...
Linje 1:
Kasper Fuhr Christensen (Født 14. September 1988) er en dansk byrådspolitiker. Kasper er formand for Randers afdelingen af [[Socialistisk Folkeparti]] og var til kommunalvalget i 2009 samtidig opstillet som nr. 2 på partiets liste i Randers. På valgnatten skrev Kasper, sammen med partifællen [[Erik Poulsen]], under på en konstitueringsaftale med de borgerlige partier, som gjorde Erik Poulsen til [[borgmester]]. Denne beslutning skabte stor forundring og vrede i det politiske bagland og gjorde at han dagen efter, d. 18. November brød konstitueringen, for i stedet at pege på siddende borgmester [[Henning Jensen Nyhuus]]. Den nye konstituering, som blev stadfæstet på byrådsmødet d. 2. December 2009, betød at [[Socialdemokraterne]] satte sig på borgmesterposten, samt formandsposterne i alle stående udvalg, på nær Miljø & Teknik som gik til Kasper Fuhr Christensen og Børn & Skole som gik til Bjarne Overmark fra Beboerlisten.
Kasper Fuhr Christensen (Født 14. September 1988) er en dansk politiker der fra 1. Januar 2010 er valgt til Randers Byråd for Socialistisk Folkeparti.