Brugerdiskussion:Glenn/Arkiv2: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m robot: automatisk teksterstatning: (- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) +Bruger:Wegge)
m robot: automatisk teksterstatning: (-/Wegge (diskussion) +Bruger:Wegge)
 
Linje 22:
:::Hej Byrial - det var ment som nyttig information i tilfælde at det skete ofte for bestemte ip-adresser, men jeg kan da godt lade være med det, hvis I synes det ikke er nyttigt. mvh --[[Bruger:Glenn|Glenn]] 28. apr 2005 kl. 12:23 (CEST)
 
:::: Jeg plejer at løbe listen af tidligere bidrag igennem, når jeg rydder op efter en IP. Især hvis jeg går med overvejelser om at lave en blokering. Det er nok ville være smartere, var at lave en note på diskussionssiden for den pågældende adresse, især hvis den tilhører sektornet. -- [[Bruger:Wegge|/Wegge]] [[User_talk:Wegge|(diskussion)]] 28. apr 2005 kl. 12:26 (CEST)
 
:::: Jeg har ikke sagt at det ikke er nyttigt. Jeg har spurgt til hvad formålet er! Men det ville nok være mere nyttigt at have en fælles side med hærværksoptegnelser end at skrive IP-adresser i bekrivelsesfelterne for hvert enkelt angrebne side. Hvis man allerede kigger i en sides historik, er det alligevel nemt at se at der har været hærværk, og hvis man ikke kigger der, finder man ikke "hærværktest"-beskeden. [[Bruger:Byrial|Byrial]] 28. apr 2005 kl. 12:56 (CEST)
Linje 29:
:::::Hilken effekt har en blokering? Blokerer det læse- og skriveadgang eller kun skriveadgang? mvh --[[Bruger:Glenn|Glenn]] 28. apr 2005 kl. 13:07 (CEST)
 
:::::: Det er kun skriveadgang der bliver blokeret. -- [[Bruger:Wegge|/Wegge]] [[User_talk:Wegge|(diskussion)]] 28. apr 2005 kl. 13:09 (CEST)
 
==Dine forslag vedr. forstærkertrin lyder gode!==
Tilbage til brugersiden for »Glenn/Arkiv2«.