Wikipedia-diskussion:Botter: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m flyttede Wikipedia-diskussion:Bots til Wikipedia-diskussion:Botter: Korrekt dansk, også det navn som bruges på Speciel:Listusers/bot
Linje 12:
Jeg undrer mig lidt over hvorfor denne ''hjælpeside'' er en politik. Har den været diskuteret? En politik er altså et sæt regler, ikke en hjælpeside. --[[Bruger:Masz|''<font color="green">Masz</font>'']] ([[Brugerdiskussion:Masz|<font color="blue">☎</font>]]) 28. aug 2009, 19:53 (CEST)
:Nå, men med de få regler der stod i nøddeskalden burde det faktisk være ok med mig. --[[Bruger:Masz|<font color="green">Masz</font>]] ([[Brugerdiskussion:Masz|<font color="blue">☎</font>]]) 19. sep 2009, 17:42 (CEST)
 
== Johnny Knoxville ==
 
Philip John Clapp (født 11 marts 1971), kendt under sit kunstnernavn Johnny Knoxville, er en amerikansk skuespiller, komiker og Daredevil. Han er blevet beskrevet i en række film, men er bedst kendt som medskaber og vigtigste stjerne i MTV-serien Jackass og den efterfølgende film.
 
Karriere
Knoxville kreditter en kopi af Jack Kerouac's On the Road givet til ham af hans fætter, land singer / songwriter Roger Alan Wade, med at give ham det handler bug. [1] Efter eksamen fra Syd-Young High School i 1989 i Knoxville, flyttede han til Californien for at blive skuespiller, og først dukkede op i reklamefilm og som en ekstra. Ikke at få det store gennembrud, han havde håbet på, han begyndte at skrive og pitche artiklen idéer til forskellige magasiner. Han deltog også i American Academy of Dramatic Arts om et stipendium, men droppede ud inden to uger. En ide at teste selvforsvar udstyr på sig selv blev samlet op af Jeff Tremaine-helmed skateboard magasin Big Brother, og stunts blev filmet og inkluderet i Big Brother's Number Two video.
 
 
Jackass
Uddybende artikel: Jackass (tv-serie)
Til sidst producerede Knoxville, Tremaine, Sean Cliver og Dave Carnie et pilotprojekt, der anvendes Big Brother-optagelser sammen med optagelser fra Bam Margera's CKY videoer, og med hjælp fra Tremaine's ven, filminstruktør Spike Jonze, de slog en række forskellige netværk. En aftale blev lavet med MTV og Jackass blev født. [2] Knoxville deltog også i Gumball 3000 til Jackass sammen med co-stjerner Steve-O og Chris Pontius og Jackass instruktør Jeff Tremaine og producent Dimitry Elyashkevich. Forud for Jackass landing på MTV, Knoxville og selskabet afslog et tilbud fra Saturday Night Live at udføre lignende stunts til showet [redigér] på en ugentlig basis (Knoxville sidst gjorde vært SNL i 2005).
 
Efter den rolle i Jackass, er han betragtes som en homoseksuel ikon. [3]
 
 
 
Film og tv-roller
Knoxville har været i flere spillefilm, især hovedrollen modsatte Seann William Scott i Jay Chandrasekhar's tilpasning af The Dukes of Hazzard. Han har også arbejdet sammen med instruktøren John Waters i A Dirty Shame og medvirkede i skriftlig Daltry Calhoun, og instrueret af Katrina Holden Bronson og produceret af Quentin Tarantino. I The Ringer, blev Knoxville udformet som en ikke-handicappede, kontor arbejdstager, der slutter sig til de Paralympiske Lege til at betale for et kirurgisk indgreb for hans gartner. Han spillede en to-ledet fremmede i Men in Black II. Han medvirkede også i filmen, Lords of Dogtown som "Topper Burks", har foretaget en mindre optræden i 2000-filmen Coyote Ugly, og blev spillet som gæst stemme om en episode King of the Hill. Knoxville fremstod som en støttende karakter til The Rock i 2004-genindspilning af Walking Tall. Han også gæstemedvirkenden om piloten på det spændt show.
 
Knoxville dukkede op i John Madden-rettet tilpasning af Elmore Leonard's roman, Killshot. Han gæstemedvirkenden i en sæson 3 episode "Prank Wars" på Viva La Bam, hvor han og Ryan Dunn trashed Bam Margera's Hummer, blandt andre drengestreger.
 
 
Personlige liv
Knoxville blev født i Knoxville, Tennessee, søn af Lemoyne og Philip Clapp, som var en bilforhandler. [4] [5] Han har en datter, Madison. Hun kan ses i bevillingerne til Jackass Number Two. Den 1. februar 2007, Knoxville og hans kone på tolv år, Melanie, indgav separation. Kort tid efter, de søgte om skilsmisse. [6] De blev gift den 15. maj 1995.
 
15. januar 2009 på Los Angeles International Airport sikkerhed arbejdere opdaget en inaktiv granat i hans carry-on; han blev tilbageholdt og blev citeret for at gennemføre ulovlige genstande ind i lufthavnen. [7] Knoxville forklarede den 4. februar 2009 om Howard Stern Show, hvordan det var en nær fra et kommercielt, og at en assistent havde pakket sin taske for ham. Også på den 4 februar besøger han forklarede, hvordan han rev sig i urinrøret under et stunt for Nitro Circus forklarer, hvordan han har til at skylle det to gange dagligt. Han sagde, dette gøres ved at stikke en slange i sin penis hele vejen op til hans blære (10-11 inches). Knoxville sagde den proces forhindret arvæv fra formning. [8] Den 18. august 2009, Knoxville meddelte, at han og hans kæreste Naomi Nelson venter en baby. [9] Nelson fødte søn Rocko Akira Clapp den 20. december 2009. [10
 
 
Filmografi
Desert Blues (1995) – Bob
Coyote Ugly (2000) – College Guy (uncredited)
Life Without Dick (2001) – Dick Rasmusson
Don't Try This At Home: The Steve-O Video (2001) – Himself
Big Trouble (2002) – Eddie Leadbetter
Deuces Wild (2002) – Vinnie Fish
Men in Black II (2002) – Scrad/Charlie
Jackass: The Movie (2002) – Himself/Irving Zisman
Grand Theft Parsons (2003) – Phil Kaufman
Walking Tall (2004) – Ray Templeton
A Dirty Shame (2004) – Ray Ray Perkins
Lords of Dogtown (2005) – Topper Burks
The Dukes of Hazzard (2005) – Luke Duke
The Devils Rejects (2005)- Cop (uncredited)
Daltry Calhoun (2005) – Daltry Calhoun
The Ringer (2005) – Steve Barker (Jeffy Dahmor)
Jackass: Number Two (2006) – Himself/Irving Zisman
Jackass 2.5 (2007) – Himself
 
Kommende:
 
Fruitcake (2010) – Unknown
Hawaiian Dick (2011) – Byrd
The Drop-Out (pre-production, 2010) – Unknown (with co-star Cher)
Father of Invention (2010)
The Drop-Out (2010)
Jackass 3D (2010)
Tilbage til projektsiden »Botter«.