Gameplay (magasin): Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Udvidet bladhistorie.
m Tilføjede år Egmont opkøbte bladet
Linje 4:
Det første nummer af >pcplayer (dengang PC Player) udkom i 1995 på forlaget T&T Media. Chefredaktør var Christian Estrup, og visse af de nuværende skribenter har været med lige siden starten. Sideantallet var dengang en del mindre end det nuværende, og karaktersystemet gik fra 0 til 100, i stedet for det ti-tals-system der anvendes i dag.
 
Efter et par år i T&T Medias favn blev bladet opkøbt af Egmont i 2000, hvor det udkom en årrække. Bladet begyndte at minde mere om det blad vi kender i dag, flere skribenter kom til, og bladet blev gradvist større. Ligeledes fik bladet ny hjemmeside, det efterhånden sagnomspundne rungames.com.
 
I april 2001 gik bladet igennem et større redesign - sideantallet blev sat drastisk i vejret, magasinet gik fra den gamle, sammenclipsede ryg til ny, hård ryg, layoutet fik en større overhaling, og ikke mindst blevet bladets logo (og navn) ændret til det vi kender i dag. Omtrent samtidig lukkede rungames.com, og pcplayer indgik et onlinesamarbejde med gamereactor.net.