United States National Forest: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Luckas-bot (diskussion | bidrag)
m bot:Konv sup/small til ²
Linje 3:
Styringen af områderne omfatter kontrol med tømmerhugst, græsning af kvæg, naturpleje, og fritidsliv. I modsætning til USA's [[nationalpark]]er er kommerciel udnyttelse af Nation Forest områder tilladt, og i mange tilfælde opmuntres det endog.
 
I USA er der i dag 155 områder, der er klassificeret som National Forest. Disse dækker omkring 769.000 km<sup>2</sup>². heraf ligger ca. 87 % vest for [[Mississippi-floden]] og alene i [[Alaska]] findes 12 % af hele National Forest's areal.
 
Der er to principielt forskellige typer National Forests. Øst for [[Great Plains]] består de klassificrede skovområder typisk af skov, der er købt tilbage fra private for at skabe National Forests eller som direkte er genplantet på områder, hvor der tidligere har været bevoksning. Skovene vest for Great Plains har typisk altid være føderal ejendom, og har altid været reserveret til offentlig brug af den føderale regering.
Linje 10:
 
== United States National Grassland ==
[[Fil: Kiowa_range_unit_53.jpg‎|200px|thumb|[[Kiowa National Grassland]] i [[New Mexico]].]]Forest Service administrerer også det såkaldte '''United States National Grasslands'''. Dette er også nationale, beskyttede områder i USA. På mange områder ligner de National Forests, men i stedet for skovområder er der tale om områder med [[prærie]]. Hvor en gennemsnitlig National Forest har en størrelse på omrking 4.000 km<sup>2</sup>², har et National Grassland gennemsnitligt kun en størrelse på omrking 400 km<sup>2</sup>². Det største Natioanl Grassland område er [[Little Missouri National Grassland]] i [[North Dakota]], der er på 4.181 km<sup>2</sup>². Det samlede National Grassland areal er 15.552 km<sup>2</sup>².
 
== Eksterne links ==