Content deleted Content added
m Blah
→‎BlackIntel: --> Den er lavet!
 
Linje 6:
 
{{Bruger da}}{{Bruger en-4}}{{Bruger de-2}}{{Bruger nn-2}}{{Bruger no-2}}{{Bruger sv-1}}
<br /><br /><br/><br />
 
'''DKDexter999''' - stolt moderator, webmaster og klanleder(/clan leader) af [http://www.blackintel.org/ BlackIntel] communitiet.
<br/><br/><br/><br/>
<br /><br /><br /><br />
Hej! Jamen halløj!
Og [[Hilseform|velkommen]] til min brugerside! Er du/I utilfredse med mig, så skriv endelig en svada, idiot eller lignende på min diskussionsside; så længe det blot er menneskeligt!<br/>
Line 22 ⟶ 23:
 
Jeg har samlet nogle af mine personlige yndlingsordsprog jeg har opsamlet gennem tiderne - disse kan findes her: [[Bruger:DKDexter999/Ordkonstellationer|Ordkonstellationer]] (ironisk nok er det snarere blevet til et tankeeksperiment om noget kvantemekanisk stads... bvadr... :P ;) )
 
==BlackIntel==
Jeg begyndte at spille Command & Conquer: Renegade (et First-person(/third-person) shooter-spil i C&C serien) sommeren 2007. Grunden til "third-person" kom i parantes er, at Renegade var et pionerspil på området, i form af spillerens lette skifte mellem et førstepersonssynspunkt og et tredjepersonssynspunkt - altså, at se det fra karakterens øjne, eller se hans ryg og hvad der er foran karakteren. Måden det skifte foregik (og med den lethed) gjorde (og gør) stadig spillet fantastisk.
Jeg sluttede mig til BlackIntel som community og clan nogenlunde d. 31. juli 2007 (det var datoen jeg registrerede mig som bruger på forummet) og har været der lige siden. Et sted imellem tiden januar-marts fik jeg æren at blive gjort til det man kalder 'moderator' som er en form for ... i mangel på bedre ord, politibetjent i serveren, der gerne vil have det sjovt.
Da den forrige klanleder stoppede med dette blev jeg tilbudt positionen og det var for (vistnok nogenlunde ca.) et år siden i dag.
 
Dengang var BlackIntel 'kun' en C&C: Renegade klan, men i dag er der også en First Strike sektion (First Strike er en Battlefield 2142 modifikation) og en Battlefield: Bad Company 2 sektion. Samtidig er spillet Mount & Blade Warband på 'prøve' som et spil BlackIntel måske vil oprette en sektion for (det er ret sandsynligt det sker).