Eva Rivas: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Mathiaskh (diskussion | bidrag)
m kat
m artiklen ligner en gang maskinoversæt
Linje 7:
|Fødselsnavn = Valeriya Reshetnikova-Tsaturian
|Pseudonym(er) =
|Født = 13{{dato Juliog alder|1987|7|13}}<br />[[Rostov ved Don]], [[Russiske SFSR]], [[Sovjetunionen]] (i dag [[Rusland]])
|Oprindelse = {{flagikonflagland|Armenien}} [[Armenien]]
|Genre(r) = [[Pop musik|Pop]]
|Pladeselskab =
Linje 18:
|Hjemmeside = http://www.evarivas.com/
}}
'''Eva Rivas''' (født 13. juli 1987 i [[Rostov ved Don]], [[Russiske SFSR]], [[Sovjetunionen]]) er en [[Rusland|russisk]]-[[Armenien|armensk]] [[sanger]]inde.
 
'''Eva Rivas''' er en [[Rusland|russisk]]-[[Armenien|armensk]] [[sanger]]inde.
 
== Tidligere liv ==
{{Maskinoversættelse}}
Eva Rivas blev født den 13. juli 1987 i Rostov-on-Don. I løbet af året for at studere på skolen deltog hun aktivt i det sociale liv i skolen, som hun blev belønnet med forskellige priser. Hele år af grundskolen var hun en solo sanger af det armenske kor. I 1996-2004 hun plejede at være en solist af en af de mest berømte ensembler i Rostov kaldet "Arevik". Som medlem af koret sang hun både klassisk og sort sange, samt russiske og udenlandske kompositioner.
Som en solo sanger, var Eva gentagne gange en prisvinder i forskellige konkurrencer og kompositioner. I 2000 blev "Arevik" tildelt titlen "Ensemble of the Year". I 1997 fik ensemblet titlen "National". Forbløffende alle med hendes forestillinger både i ensemblet, og som en individuel kunstner, vandt Eva "Grand Prix" i unge Melodi Grand Prix "Scarlet Flower". I 1999 under den første unge russiske Delphi spil i byen Saratov, mens det viser en armensk sang fra repertoire af Rosi Armen, var Eva tildelt to sølvmedaljer. I 2003 blev "Arevik" belønnet med et diplom i den første pan-russiske Contest i sort kunstnere og Eva vandt et eksamensbevis i projektkonkurrencen af patriotiske sange arrangeret af Nadejda Babkina. Samme år dimitterede hun fra studiet "Image Elite" og blev en af de førende modeller af det ovennævnte studie. Hun blev tildelt titlen "Miss Rostov". I en alder af 13, havde hun en højde 180cm180 cm. hun fået en eksklusiv ret til at deltage i den voksne skønhedskonkurrence og blev tildelt titlen "Miss Talent". 2005 var et år med resultater i livet for Eva. Hun blev belønnet titlerne på "Golden Voice of Rostov", "Miss Perle Don". Ligeledes hun fik titel "Vice-miss i Kaukasus" i Jerevan. I 2005 under den årlige ceremoni "Armenian Song of the Year" vandt hun førstepræmien. Et år senere blev Eva gevinst indehaveren af festivalen "5 stjerner" som blev afholdt i Sochi. I 2005 mødte hun Valeriy Saharyan og i 2008 startede et samarbejde med "Armenian Produktion". I øjeblikket står "Armenien Produktion" for alle de hindringer i den kreative proces i Eva.
 
Som en solo sanger, var Eva gentagne gange en prisvinder i forskellige konkurrencer og kompositioner. I 2000 blev "Arevik" tildelt titlen "Ensemble of the Year". I 1997 fik ensemblet titlen "National". Forbløffende alle med hendes forestillinger både i ensemblet, og som en individuel kunstner, vandt Eva "Grand Prix" i unge Melodi Grand Prix "Scarlet Flower". I 1999 under den første unge russiske Delphi spil i byen Saratov, mens det viser en armensk sang fra repertoire af Rosi Armen, var Eva tildelt to sølvmedaljer. I 2003 blev "Arevik" belønnet med et diplom i den første pan-russiske Contest i sort kunstnere og Eva vandt et eksamensbevis i projektkonkurrencen af patriotiske sange arrangeret af Nadejda Babkina. Samme år dimitterede hun fra studiet "Image Elite" og blev en af de førende modeller af det ovennævnte studie. Hun blev tildelt titlen "Miss Rostov". I en alder af 13, havde hun en højde 180cm. hun fået en eksklusiv ret til at deltage i den voksne skønhedskonkurrence og blev tildelt titlen "Miss Talent". 2005 var et år med resultater i livet for Eva. Hun blev belønnet titlerne på "Golden Voice of Rostov", "Miss Perle Don". Ligeledes hun fik titel "Vice-miss i Kaukasus" i Jerevan. I 2005 under den årlige ceremoni "Armenian Song of the Year" vandt hun førstepræmien. Et år senere blev Eva gevinst indehaveren af festivalen "5 stjerner" som blev afholdt i Sochi. I 2005 mødte hun Valeriy Saharyan og i 2008 startede et samarbejde med "Armenian Produktion". I øjeblikket står "Armenien Produktion" for alle de hindringer i den kreative proces i Eva.
 
Under den 4. nationale årlige ceremoni "Tashir 2009 "lykkedes det Eva at synge en af de mest vanskelige og ældste værker af Sayat-Nova kaldet" Tamam Ashkhar ". I øjeblikket har Eva travlt med at optage en cd, som vil omfatte sange som Sayat-Nova. For at hjælpe Eva i færd med at synge armenske nationale sange korrekt vil Ruben Matevosyan og andre specialister give hende en hjælpene hånd. I 2009 blev der optagen en musikvideo til "Tamam Ashkharh" . direktøren var Bookhadir Yuldeshev, en direktør for et stort antal udenlandske video-klip og en række af film. Processen med at filme fandt sted i Armenien, Afghanistan, Algeriet og Usbekistan i 17 dage. videoen blev vundet af en lang anerkendelse både inden armenske såvel som udenlandske tilskuere. I 2009 var Eva gæst i en lang række armenske tv-shows og forskellige forestillinger.
 
 
 
== Eurovision Song Contest 2010 ==