Andreas Hemmeth: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
No edit summary
Linje 3:
Han har været på toppen af hitlisterne i [[Danmark]], [[USA]], [[Storbritannien]], [[Sverige]], [[Norge]], [[Finland]], [[Brasilien]] og [[Frankrig]] med forskellige projekter. Hans bedste formåen var 5-dobbelt platin i Danmark for [[C21]], som han skrev sangene for, dobbelt platin som DJ Encore, platin for sangskrivning for det finske rockband Tiktak og guld for sangskrivning til det danske projekt Laze. Hemmeth har også ligget nr. 1 på den amerikanske [[Billboard]]-chart med et remix for Res og top 5 to gange i Storbritannien med remixes for [[LeAnn Rimes]] and [[Frou Frou]].
 
Hemmeth debuterede i USA i [[2001]] som DJ Encore, sammen med den danske sangerinde Engelina. Debutalbummet ''Intuition'' blev udgivet i [[2002]]. Albummet rummede hitsene "Walking in the Sky", "You've Got A Way," "High On Life" og "I See Right Through To You". Sidstnævnte blev herhjemme brugt som [[soundtrack]] til [[reality-show]]et [[Big Brother]] på [[TvDanmark]]. Andreas Hemmeth har en [[kandidat]]uddannelse fra [[Roskilde Universitet]] og har arbejdet som kommmunikationsmedarbejder i [[Det Radikale Venstre]]s pressetjeneste. Hans andet album, ''Unique'', hvorpå Johanna Stedt synger, blev udgivet i USA og [[Canada]] i maj 2007. DJ Encore-projektet har i alt solgt mere 350.000 eksemplarer worldwide.
 
Andreas Hemmeth tiltræder i fodboldklubben [[Brøndby IF]] pr. [[1. juli]] [[2008]] som kommunikationsmedarbejder<ref>[http://brondby.com/article.asp?aid=46412&id=145 Nye ansigter i organisationen, brondby.com, 1. april 2008]</ref>.
Linje 15:
* "''I See Right Through To You''" (2001)
* "''Walking In The Sky''" (2002)
* "''High On Life'" (2002)
* "''You've Got A Way''" (2002)
* "''You Can Walk On Water''" (2007)
* "''Falling'" (2008)
 
 
 
== Noter ==