Sasuke Uchiha: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
mNo edit summary
Linje 76:
i klassen. Hans evner med Uchiha Fire release (ildteknikker) og våbenteknik overrasker Kakashi under deres første træningskamp. Madara, Itachi og Orochimaru har alle sagt, at Sasuke har det unikke potentiale til, at blive stærkere end Itachi<ref>''Naruto'' kapitel 49, side 16</ref> og senere siges det, at Sasuke er stærkere end Orochimaru, da han var på Sasuke's alder<ref>''Naruto'' kapitel 343, side 03</ref>.
 
I Del II udvikler han sig med meget mere potentiale og bliver en mange gange stærkere ninja - stærk nok til at slå både Orochimaru, [[Deidara]], Itachi og [[Danzō]] ihjel. Han kunne også holde skansen mod to kage[[Kage (Naruto)|kager]] (der 5er fem forskellige kagekager, den i konohagure[[Konohagakure]] hedder HOkage (ho betyder ild, og kage betyder beskytter)) og deres livvagter helt alene, men måtte dog trække sig, da de andre kage sluttede sig til kampen. Sasuke praler dog på ingen måde med sine sejrer; han fastholder at Orochimaru var syg og dårlig og det derfor var ingen sag at slå ham<ref>''Naruto'' kapitel 363, side 15</ref>. Itachi havde ligeledes været syg i lang tid og brugte medicin for at forlænge sit liv. Itachi var også på kanten til blindhed. Det skal dog nævnes, at Sasuke var nød til at bruge sit ''Stage 2'' da han dræbte Orochimaru i sin svage tilstand. Og i følge Madara, var Itachi også indstillet på, at han skulle dø i netop den kamp mod Sasuke. Så på trods af, at han vidste og havde planlagt og dø, var det Itachi der kontrollerede hele kampen.
 
Det kan også antages, at Sasuke har et højt niveau af chakra, da han var i stand til at hidkalde Manda (en kæmpe slange) i en meget svag tilstand, da Manda kun kan hidkaldes ved at have et højt niveau af chakra. Den [[Kyuubi|Ni-halede Ræv]] noterede sig også, at Sasuke har den samme voldige chakra som Madara. Under angrebet på ''de Fem Kagers Møde'', noterede Karin, at Sasuke's chakra var blevet mørkere og koldere end førhen - mere end sit ''Cursed Seal'' ellers ville give ham.
Linje 102:
Over tid udvikler Sasuke sin evne til at bruge dette angreb, så han kan manipulere Chidori's lyn-baseret chakra. I starten af [[Del II]] kan han bruge det således, at hans krop omgives af et elektrisk skjold, som beskytter ham mod fysiske angreb. Han kan også bruge det i sit sværd, så det giver en enorm skade og skærer igennem næsten hvad som helst. Han kan også koncentrere det til en mere fast form, som små pile han skyder af sted i mod sin modstander, eller som et skarpt sværd, så han kan lave mere præcise angreb.
 
Sasuke's mest kraftfulde teknik er hans egen [[Kirin]], en lyn-teknik, der bruger rigtige lyn og ikke chakra. Hvis der ikke er nogle lynskyer at bruge, kan han bruge en ild-teknik, som skaber store lyn-skyer. Herefter tager han kontrollen over lynene og former dem til en ''Qilin'' (mytologisk, kinesisk drage) og lader den så styrte lige ned på sin modstander. Denne teknik er så kraftig, at den kan destruere et relativt stort område.
 
Efter at have tilpasset sig sine nye [[Sasuke Uchiha#Mangekyo Sharingan|Mangekyo Sharingan]] evner, udvikler han en avanceret ild-teknik, kendt som ''Blaze Release''; et element trukket fra [[Sharingan#Amaterasu|Amaterasu]]. Udover at udsende uudslukkelige, sorte flammer, der ætser alt der ses i øjet, som Sasuke kontrollerer. Han kan derudover også bruge dem til at skabe et skjold om sig.