Peter Laigaard: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
No edit summary
No edit summary
Linje 7:
Peter Laigaard er født i Hersom og søn af Vagn Laigaard og Jenny Verner Pedersen. Han har en bror, Niels Laigaard. Han gik på [http://www.bjerregravfriskole.dk/ Bjerregrav skole] indtil 7. klasser og på [[Møldrup]] Skole i 8. og 9. klasse. Umiddelbart herefter forsatte han på [[Viborg Katedralskole]] og blev den første i den nærmeste familie, der blev student i 1984 og cand.merc. jur. fra [[Aalborg Universitet]] i 1989. Peter Laigaard arbejdede herefter i personale og adm. Afdeligen i Norske Shell, Stavanger frem til 1991. Her flyttede han til Viborg for at arbejde som direktionsassistent for Bent Nielsen, Viborg Gruppen frem til 1994. Herefter begyndte han på Aalborg Handelsskole og underviste primært i jura. I 1997 flyttede han til [[Frederikshavn]] hvor han stadig er bosat. Han har siden 1997 været ansat på [http://www.fhavnhs.dk/ Frederikshavn Handelsskole] både på HHX afdelingen, hvor han underviser i jura og økonomi men også i kursuscentret primært indenfor organisation og ledelse samt kursusvirksomhed. Han er bla. i den sammenhæng blevet Garuda-certifikat certificeret og holder kursus indenfor samarbejde. I 2011 er netop startet på Univercity College i Aalborg på Sportsmangement uddannelsen samtidig med han har bibeholdt sin ansættelse på [http://www.fhavnhs.dk/ Frederikshavn Handelsskole] på nedsat tid.
Peter Laigaard har i en lang årrække boet sammen med Charlotte Møller Jensen, der er Lektor ved Frederikshavn Handelsskole. Sammen har de to sønner, Emma og Kristian.
 
== Politiske karriere ==
Ved kommunalvalget 2009 stillede Peter Laigaard op i Frederikshavn for partiet Venstre og blev valgt. På konstitueringsnatten forlod han partiet, da han ikke var enig i den konstitueringsaftale som blev indgået med Socialistisk Folkeparti.
 
Peter Laigaard repræsenterer nu Liberal Alliance i Frederikshavn Byråd, hvor han tillige har plads i kultur og fritidsudvalget og folkeoplysningsudvalget
 
== Sportslig karriere ==