Jesper Reisinger: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Linje 4:
 
== Historie ==
I 1977 var Jesper Reisinger med til at lave, punkfilmenhvad man må betegne som danmarks første punkfilm "No Knox", mens han gik på HF på Rødovre Statsskole. Gruppen af elever bag filmen, hvoraf flere senere startede punkbandet [[No Knox]], havde fået 500 kr. til at lave en film om at gå på HF. I stedet blev det en film med de unge punkere og deres højst uautoriserede løjer. Filmen blev vist på Rødovre Statsskole for et måbende publikum anført af en chokeret rektor.
 
I november 1977 var Reisinger med til at arrangere [[Sods]]' (sen. [[Sort Sol (band)|Sort Sol]]) debutkoncert på Rødovre Statsskole, dersom var danmarks første punkkoncert.
 
I maj 1978 debuterede han med hans eget punkband [[No Knox]] på spillestedet "Månefiskeren", hvor de spillede sammen med [[Sods]] og [[Elektrochok (band)|Elektrochok]]. Jesper Reisinger og bandet spillede til stort set alle de første punkfestivaler i starten af den danske punk: [[Concert of the Day]], [[Pære Punk]], [[Concert of the Moment]], [[Concerto de Nobrainos insanos]], [[Nosferatu Festival]] etc.