Diskussion:Forn Siðr: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
mNo edit summary
No edit summary
Linje 23:
Tallet syv på de der mødte op i krammermarksparken er også forkert. Ud over en tre - fire bipersoner der var påhæng til nogle af de nævnte, mangler der en vigtig person i sammenhængen; nemlig [[Poul Martin Jensen]]. Det var moderatoren og ejeren af epostlisten [[Asatro Nord]]. Hvis der er nogen udover mig der er de virkelige initiativtagere til FornSiðr så er det Poul Martin Jensen. Desværre for ham kunne han ikke finde klangbund for sin folketro-orienterede asatro blandt de der meldte sig ind i FornSiðr i de første år, hvorefter han meldte sig ud i 1999. <br />
I øvrigt var Erik "den røde" Sanquist ikke med i Kræmmermarksparken i Odense. [[Bruger:Grølheim|Grølheim]] 16. jan 2007 kl. 14:59 (CET)
 
==Navnet==
Navnet af organisationen er '''Forn Siðr - Asa- og Vanetrosamfundet i Danmark'''. ''Forn Siðr'' er et generelt begreb for den Nordiske religionen som findes til eksempel i Færeyinga saga, Saga Magnús konungs Erlingssonar, Saga Ólafs hins helga og Skjöldunga saga (Se artikel [[Nordisk religion]]!) Derfor tekstens titel skulle være '''Forn Siðr - Asa- og Vanetrosamfundet i Danmark''' og '''Forn Siðr''' skal omdirigeres til [[Nordisk religion]].--[[Bruger:Rumpenisse|Rumpenisse]] 16. jul 2011, 16:53 (CEST)
Tilbage til siden »Forn Siðr«.