Finn Jensen (musiker): Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m stubfix
No edit summary
Linje 1:
'''Finn Jensen''' ([[30. januar]] [[1953]] - [[12. juli]] [[1987]]) var en [[danmark|dansk]] [[musiker]] født i [[København]]. Han er bedst kendt som [[guitarist]] i [[Bifrost (orkester)|Bifrost]], som han startede sammen med [[Tom Lundén]] i [[København]] i [[1973]]. Finn Jensen har både før og efter Bifrost-tiden spillet sammen med mange kendte danske og udenlandske musikere.
 
Finn var født og opvokset i indre København (Keld Langes gade - Nansensgade kvarteret) Hvor han blandt nogle var kendt som " Gadens skræk" da han altid havde,en bambus-fløjte, tværfløjte eller mundharmonika i lommen. Og ALTID - var frisk, til at give en koncert på stedet.
Hvis han fik en guitar i hånden, var han leverings dygtig i Beatles,Stevie Wonder,James Taylor - Elton John - you name it, med de rigtige akorder og tekster.
Han var kompromiløs når det gjaldt musik, både over for sig selv og andre.
Han tålte ikke, at dem han spillede sammen med, spillede forkert!
Desværre, var hans kompromiløshed også en af årsagerne til han måtte stoppe i Bifrost. - Og blev afløst af Mikael Miller.
Under en fest (jeg mener det var på KBH´s Universitet) røg han baglæns ned ad en kælder trappe
og pådrog sig svære kvæstelser - læs/ hjernehindebetændelse.
Kom til genoptræning på Holbæk Sanatorium og vendte tilbage til byen - trehjulet cykel og lejet værelse på lille Trianglen.
Mener det er Peter Brander`s Studio, hvor han får samlet nogle af sine gamle venner, til at indspille hans sidste sang: - VI ER ALLE IDIOTER, på tysk,dansk & engelsk ...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
{{guitariststub}}