John Mellencamp: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m r2.7.1) (Robot tilføjer tr:John Mellencamp
m Bot: opdel datolink
Linje 92:
Den 3. maj 2009 deltog Mellencamp i en koncert, som blev afholdt i [[Madison Square Garden]] i [[New York]] i anledning af [[Pete Seeger]]s 90- års fødselsdag. Overskuddet gik til en fond, oprettet af Seeger med det formål at bevare og beskytte [[Hudsonfloden]].
 
Mellencamp udgav den [[23. juni]] [[2009]] sit første officielle live album med titlen ''[[Life, Death, Live and Freedom]] Kort efter indledete han en turné med Bob Dylan og [[Willie Nelson]]. Samtidig indspillede han et nyt album, ''[[No Better Than This]]'', som var optaget i [[mono]] på historiske lokaliteter. Det udkom den [[17. august]] [[2010]] og nåede 10. Pladsen på [[Billboard 200]] som det 10. top 10 album i Mellencamps karriere. ''[[No Better Than This]]'' er den første mono-indspilning, der har nået top 10 siden [[James Brown]]'s ''Pure Dynamite! Live At The Royal'' i april 1964.
Udgivelsen fik fine omtaler, i Danmark bl.a. i [[Gaffa]]<ref>[http://gaffa.dk/anmeldelse/42934#comment-1; Anmeldelse af Henrik Friis i Gaffa]</ref>