Keith Scott (One Tree Hill): Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
No edit summary
No edit summary
Linje 14:
'''Keith Alan Scott''' er en fiktiv person fra [[tv-serie]]n [[One Tree Hill]]. Han spilles af den amerikanske skuespiller [[Craig Sheffer]]. Han er [[Dan Scott]]s storebror, onkel til [[Lucas Scott]] og [[Nathan Scott]], og far til [[Lily Roe Scott]]. Hans mor hedder May. Han skulle have været en regulær rolle, i de første tre sæsoner, men i tredje sæson var han kun med i seks afsnit.
 
Keith Scott har altid været en fader-rolle overfor Lucas og lige fra første sæson har han været forelsket i Karen Roe (Lucas' mor). Det er dog først i tredje sæson, at de to rigtig får hinanden. Karen og Keith forlover sig. Keith skal endda endelig adoptereradoptere Lucas og sidst i sæson 3 bliver det afsløret, at Karen er gravid.
I afsnittet "With tired eyes, tired minds, tired souls, we slept" (sæson 3) dør Keith under skoleskyderietet skoleskyderi. I de næste følgende (faktisk helt indtilIndtil sidst i sæson 4) anser alle i Tree Hill, Jimmy for Keiths morder, men et vidne (Abbey Brown) afslører, at det faktisk er [[Dan Scott]], der har myrdet sin egen bror.
 
I sæson 1 ejer Keith sit eget bilværksted, men må sælge det til Dan da han ikke har penge til at holde det kørende. Han flytter derfor til Charlotte i sæson 2, men vender selvfølgelig tilbage til Tree Hill.