Olfert (handling): Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
ZéroBot (diskussion | bidrag)
m r2.7.1) (Robot tilføjer pl:Wedgie
Fjerner uencyklopædisk materiale om bælort + tilføjer link
Linje 3:
[[Fil:Wedgie1.jpg|thumb|Person, der får en olfert]]
'''Olfert''' er, når man trækker et offers [[underbukser]] så langt op ad ryggen som muligt, mens denne stadigvæk har sine almindelige [[bukser]] på. Dette er ofte set i forskellige [[tegnefilm]]. I flere tegne- og spillefilm ser man også offeret blive hængt op på en knagerække i sine underbukser, eller at de får trukket underbukserne op over hovedet, så de ikke kan se noget.
Der findes flere forskellige former for olferter, et eksempel kunne være "kolbøtteolferten". En kolbøtteolfert er, når offerets underbukser trækkes op med så stor en kraft, at vedkommende laver en kolbøtte. En kolbøtteolfert kan minde meget om olferten "saltomortaleolferten", som er den samme, bortset fra at offeret skal udføre en saltomortale i stedet for en kolbøtte. Der findes mange forskellige katagorier af olferter, som "atlet-olfert" og "bælort-olftert". Nogle af de førnævnte ("saltomortaleolferten", "kolbøtteolferten") går ind under katagorien "atlet-olfert".
En klassisk "bælort-olftert" er "bremsesporsolferten", som går ud på, at offerets underbukser bliver revet op, så de bliver gnidet tæt op ad anus, hvilket vil resultere i et "bremsespor".
 
Nogle mennesker tænder på at give eller få en olfert. Denne fetish har sine rødder i [[sadomasochisme|SM]] og er først for nylig blevet oprettet som egentlig [[Seksuel fetichisme|Fetish]].
 
På engelsk kaldes det en wedgie. En atomic wedgie (atom-olfert) er en olfert, hvor underbukserne trækkes helt op over hovedet.
 
==Eksterne henvisninger==
*[http://www.msnbc.msn.com/id/15406358/ns/us_news-weird_news/t/principal-suspended-giving-kid-wedgie/#.T9tauxdcbbU Amerikansk artikel om en olfert]
*[http://dagensolfert.blogspot.dk/ Dagens olfert]
 
{{samfstub}}