Content deleted Content added
Linje 19:
Når man sætter artikler i kategorier, viser de sig på kategorisiden i alfabetisk orden, men det er ikke altid nyttigt. Dels er MediaWiki-systemet ikke helt godt med ikke-engelske bogstaver, dels er der situationer, hvor vi har tradition for at sortere efter noget andet end første bogstav (Den Røde Plads sorteres gerne under R, Peter Jensen sorteres gerne under J). For at få sorteret efter en specifik nøgle, sætter man nøglen som parameter, altså <nowiki>[[Kategori:XX|Jensen, Peter]]</nowiki> i stedet for blot <nowiki>[[Kategori:XX]]</nowiki>. --[[Bruger:Palnatoke|Palnatoke]] 11. apr 2006 kl. 09:55 (CEST)
 
Tak - Jeg skal prøve at huske parameter-detaljen! (Har fixet en hel stribe og håber at have rettet de fejl jeg lavede i går).
 
Jeg prøver mig lidt frem. Umiddelbart ser det ud til, at kategori-inddelingerne (især under-kategorierne) er i ret dårlig stand. Så vidt jeg har forstået instruktionerne under "skribentsiderne" er det egentlig meningen, at en artikel skal i een - eller nogle få udvalgte kategorier, så man kan navigere ned til et emne gennem en træstruktur. Det princip følges nogle steder - andre steder er der krydslinket som bare pokker og nærmest med modsat fortegn.