Diskussion:Frimureri: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Linje 47:
:::::::::Hej Asathoor. Se gerne min kommentar her: [[Diskussion:Kendte frimurere#Listens form]]. Umiddelbart synes jeg godt om dit forslag om et skema. Om det rent praktisk kan lade sig gøre at få lavet et sådant skema, er jeg dog lidt usikker på, fordi det kræver en meget stor viden om frimureri og frimurere for at kunne lave skemaet. De fleste bidragsydere her på Wikipedia vil sandsynligvis ikke være i stand til at kunne bidrage til skemaet. Det ser dog ud til, at du har den viden, som det kræver, for at kunne lave skemaet, så hvis du laver det, vil der sandsynligvis være opbakning til, at det indsættes i artiklen [[Frimureri]] eller måske i artiklen [[Kendte frimurere]]. --[[Bruger:Scient|Scient]] ([[Brugerdiskussion:Scient|diskussion]]) 27. jul 2012, 06:10 (CEST)
 
:::::::::Hej Scient, tak for de venlige ord. Problemet med disse lister over mere eller mindre kendte frimurere er at de vokser vildt, og ikke giver ny eller relevant information om emnet. Derfor ville jeg gerne have disse lister til at vokse et andet sted end i artiklen. I stedet mener jeg, at vi bør lave lister med folk, der faktisk har påvirket frimureriet. Om grev ditten eller kendis datten var frimurer er ligegyldigt - ind til personen påvirker frimureriet eller gør, skriver, udfører noget fordi han eller hun er frimurer. Og ja, det kræver viden om emnet. Men det er nok ikke et urimeligt krav, når vi skriver en wikipedi... ;-) --[[Bruger:Asathoor|Asathoor]] ([[Brugerdiskussion:Asathoor|diskussion]]) 19. aug 2012, 05:02 (CEST)
 
:::::::::Hej Asathoor. Med inspiration fra dit skema på [[Diskussion:Kendte frimurere#Listens form]] har jeg ændret de to lister i artiklen [[Frimureri]] til to skemaer, så der nu er plads til at skrive om personernes betydning for frimureriet. Jeg tror, du vil synes om det.
:::::::::I øvrigt er Wikipedias opgave også at give folk svar på deres sprøgsmål, og mange vil synes, at to lister/skemaer, over hvilke kendisser der har været frimurere, er interessant. Om det er seriøst af folk at interessere sig for sådan noget kendis-noget er jo ikke Wikipedias opgave at tage stilling til - Wikipedia skal sådan set bare levere oplysningerne.
:::::::::Bemærk i øvrigt også at de to lister/skemaer er relativt korte, og at de findes som noget af det allersidste i artiklen - og nok fremstår som en lille tilføjelse.
:::::::::(Personerne i de to skemaer er skrevet i alfabetisk orden efter deres efternavn (kongelige personer efter deres "fornavn")). --[[Bruger:Scient|Scient]] ([[Brugerdiskussion:Scient|diskussion]]) 26. aug 2012, 10:51 (CEST)
Tilbage til siden »Frimureri«.