Jambalaya (sang): Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m småret
+ referencer
Linje 3:
Nummeret blev oprindeligt rubriceret som [[country]], men mange af de senere versioner er indspillet i andre musikgenrer, så som [[cajun (musikgenre)|cajun]], [[rock'n roll]], [[jazz]] m.fl. Der findes også en del instrumentale versioner.
 
"Jambalaya" blev indsunget af [[Elvis Presley]] den [[4. maj]] [[1975]] som en live-indspilning fra en koncert i Lake Charles, [[Louisiana (stat)|Louisiana]]. Den er udsendt på de to piratplader (bootlegs) ''Eternal Elvis'' og ''A Profile: The King On Stage''<ref>[http://www.elvisnews.com/encyclopedia.aspx/import-list/a-profile--the-king-on-stage/283 Omtale af albummet ''A Profile: The King On Stage'']</ref>, men er derimod aldrig udgivet på Elvis' pladeselskab [[RCA]].
 
Blandt de kunstnere, der herudover har indspillet sangen er [[Fats Domino]], [[Brenda Lee]], [[Rocking Ghosts]], [[John Fogerty]], [[The Carpenters]], [[Megan Sheehan]], [[Wenche]], [[Roman Lankios]], [[Groovy Greesebags]] m.fl.
Linje 13:
 
Sangen er indspillet i en Cajun-version på undergrundsforlaget 'Bootleg Broadcasts' i 2006, og er også i en udgave med undergrunds- og garage-bandet "Luiz Jana & The Perique Zydeco Stompers".
 
== Referencer ==
{{Reflist}}
 
[[Kategori:Elvis Presley-sange]]