Diskussion:Danmark-Norge: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m svar
kladde på norsk wiki
Linje 103:
Suverænitet kan deles i faktisk suverænitet og formel suverænitet. For mig er den faktiske suverænitet klart den mest interessante, når man skriver en historisk artikel. Dvs. suverænitet set som et politisk begreb. I din formulering bør det som minimum præciseres, at du udtrykker dig om formel suverænitet. Et land der ikke har egen regering har ikke sin fulde reelle suverænitet i behold.
Endelig: Lad nu værre med at være så pokkers arrogant og antyde, at min holdning skyldes uvidenhed. Jeg er historieuddannet og har læst den relevante faglitteratur. Jeg har bare en anden opfattelse af problemstillingen end du.--[[Bruger:Orakologen|X]] ([[Brugerdiskussion:Orakologen|diskussion]]) 2. jan 2013, 23:02 (CET)
 
== Kladde på norsk wiki ==
Jeg tror, vi skal have noget konkret tekst på bordet for at komme videre og se, hvor uenige vi i virkeligheden er. Som sagt er det jeg ønsker en nuancering - ikke en tilbagevenden til myten om
"400 års natten" ;-).
En ide: Jeg laver en kladde i min profil på norsk wiki af de afsnit, jeg er utilfreds med eller savner (det bliver i løbet af en uges tid), og så tager vi diskussionen derovre. Jeg tror, der er større sandsynlighd for at få nye brugbare input på norsk wiki. Hvad siger du til det Rmir?--[[Bruger:Orakologen|X]] ([[Brugerdiskussion:Orakologen|diskussion]]) 2. jan 2013, 23:41 (CET)
Tilbage til siden »Danmark-Norge«.