Kiss: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
No edit summary
Fjerner POV, indsætter {{hvem?}}
Linje 19:
Kiss har i alt solgt mere end 19 millioner [[album]]s alene i [[USA]], og i alt har bandet solgt mere end 100 millioner albums verden over. De er let genkendelige med deres ansigtsmaling og kostumer, som for det meste består af sort, hvidt eller brunt. De er også meget kendt for deres fantastiske liveoptrædender, som har inspireret f.eks. det [[Tyskland|tyske]] band [[Rammstein]], som også blandt andet bruger ild og meget mere.
 
Der har igennem tiden været forskellige bud på hvad navnet kunne betyde. Den engelsk-danske oversættelse er "kys", men religiøse fanatikere{{hvem?}} har påstået at det står for Knights In Satan's Service (Riddere i Satans tjeneste). Til denne påstand har bassisten Gene Simmons sarkastisk utalt, at det i virkeligheden står for [[Keep it simple Stupid]] (Hold det simpelt, dumme)
 
Bandet blev hovedsageligt inspireret af [[The Beatles]]. De har dog inspireret millioner af store rock-musikkere, blandt andet ''[[System Of A Down]]'', ''[[Rammstein]]'', ''[[Slayer]]'' og mange flere store kunstnere, som selv ''[[KoRn]]'', der har skabt deres eget kapitel i musikkens historie.