Aarhus Bykirke: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m Tilføjer {{Ukategoriseret}}
Formatering, wikilinks (bl.a. til valgmenighed, hvilket erstatter forklaringen), sprog, Kategori:Valgmenigheder
Linje 1:
'''Aarhus Bykirke''' er en [[valgmenighed]], der blev stiftet i [[2009]] af en større gruppe unge med tilknytning til Skt.[[Sankt Lukas kirke iKirke (Aarhus)|Skt. AarhusLukas BykirkeKirke]] eri en valgmenighed, hvilket vil sige, at den stadig er en del af folkekirken og hviler på samme grundlag og bekendelse[[Aarhus]]. Aarhus Bykirke blev dannet ud fra et ønske om at lave en kirke, der er relevant for mennesker i Aarhus, og som samtidig hviler på et klassisk kristent grundlag med [[Bibelen]] som Guds ord. IAarhus øjeblikket (foråret 2013)Bykirke består Aarhus Bykirke af ca. 370 medlemmer (+ ca. 40 børn) (foråret 2013) med flest i aldersgruppen ca. 20-45 år. Der deltager ofte 400-500 til gudstjenester.
 
Kirken har ansat to præster ansat (Hans-Ole Bækgaard, valgmenighedspræst, og Daniel Lind, hjælpepræst) samt en sekretariatsleder, netværksudruster, personlig assistent for præsten og to fritidsansatte. Derudover er der en række centrale frivillige ledere, som understøtter det store frivillige arbejde såvel i som ud fra menigheden.
Kirken afholder gudstjeneste de fleste søndage i måneden kl. 16, undtagen 1. søndag i måneden. DetGudstjenesterne skerforegår på Viborgvej 183, 8210 Aarhus V. (i [[Citykirken Århus|Citykirkens]] lokaler).
 
==Ekstern henvisning==
Hjemmeside:[http://Www.aarhusbykirke.dk aarhusbykirke.dk]
{{Ukategoriseret}}
 
[[Kategori:Valgmenigheder]]