Pato Siebenhaar: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
No edit summary
No edit summary
Linje 9:
|Hjemmeside = [http://www.patolicious.com//// patolicious.com///]
}}
'''Pato Siebenhaar''' (født '''Martin Siebenhaar''') er en [[Danmark|dansk]] rapper, sanger og producer. Han startede sin musikalske karriere i ska-bandet '''Furillo''' som guitarist, der nok er bedst kendt for albummet 'Break the Game' fra 2002, der med stor held blandede energien fra punk med det smittende humør fra reggaen.
 
I 2004 gik gruppen i opløsning, hvorefter Pato som den første kunstner fik en pladekontrakt på Jokerens nystiftede selskab Flamingo Records. Det førte i 2005 til debutalbummet 'Music For Early Birds & Nighthawks', der bød på skramlet rock og rap blandet med hiphopbeats, rock, ska, blues og reggae.
Linje 15:
Singlen 'Nighthawks' blev et mindre hit i Danmark – ikke mindst efter at have været [[P3s Uundgåelige|Ugens Uundgåelige på P3]].<ref>[http://www.dr.dk/Musik/Arkiv/Leksikon/P/20060521172324.htm Pato – dr.dk/Musik/Arkiv/Leksikon]</ref>
 
I 2007 etablerer Pato Siebenhaar sit eget pladeselskab '''Black Cheese Records'''.
 
I 2008 udkom Pato Siebenhaar, i samarbejde med Ane Trolle under navnet [[Trolle//Siebenhaar|Trolle//Siebenhaar]], med albummet 'Couple Therapy'. Singlen 'Sweet Dogs' var [[P3s Uundgåelige|Ugens Uundgåelige på P3]] og var et mindre hit i Tyskland.